Pentru blat:
- 8 albușuri de ou;
- 150 gr. zahăr;
- 2 linguri făină;
- 2 linguri pesmet;
- nucă.
După ce se scoate din cuptor, se pune 1 cutie cremă fierbinte (mai întâi o încălziți), apoi se adaugă un strat de nucă.
Pentru cremă:
- 8 gălbenușuri de ou;
- 8 linguri de lapte;
8 linguri de zahăr.
Se fierbe până se îngroașă și se lasă la răcit, apoi se amestecă cu frișcă 1/2 kg.
Jumătate din cremă se adaugă peste prăjitură. Se pune un strat de pișcoturi și se însiropează cu cafea, apoi se pune restul de cremă.
Salut! Sunt Ady. Blogul lui Ady a fost creat in urma unui hobby in a așterne in mediul on line tot ce in viata intâlnesc ori mă ma inspira. Desi postarile le gasiti pe pagina de Facebook, v-aș ruga sa va abonati la Blogul lui Ady si sș interacționam împreună pe comementarii, astfel vă aflu si părerile care pot fi constructive. Nu sunt ziarist, nu am pregătiri în domeniu, chiar sunt curios dacă mă descurc!
duminică, 30 aprilie 2017
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
-
Îmi era dor de zăpadă! Nu mai văzusem de 7-8 ani. O vedem la culoare, fulguiește, având în vedere că sunt generații de copii care nu ș...
-
De la un timp nu stiu ce sa mai cred, te văd schimbată, parcă nu mai esti tu, acei ochisori ai mei veseli care m-au atras si oferit pr...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu