BĂRBATUL ADEVĂRAT - CARACTERISTICI

Sensul de un bărbat adevărat în zilele noastre este înțeles greșit de tinerii teribiliști. Nu mai sunt getlamanii de odinioară care îi dădeau prioritate femeii să meargă înainte sau îi deschidea ușa ori portiera. În zilele noastre aceste lucruri au apus. Ei consideră că bărbăția trebuie demonstrată prin forță, violență sau sex. Greșit înțeles faptul de a fi bărbat!
Un bărbat adevărat trebuie să fie potent din toate punctele de vedere, nu numai intim, cum le place tinerilor să creadă. Potent = puternic, tare. Puterea fizică a cuvântului dat, decât să nu te ți de promisiune, mai bine nu o mai faci. Un bărbat adevărat este ferm. Dacă viața îți dă un picior în fund, el va face un pas în față. Un bărbat adevărat, care este coloana familiei, nu trebuie să-i fie teamă de ceva, înfruntă frica, altfel nu va fi niciodată un bărbat adevărat.
Un bărbat adevărat se concentrează pe putere și bani, nu pe sex, el vine când ai toate acestea. Se spune că „banii nu aduc fericirea”, dar o întrețin. Ca să fie sprijinul unei familii, el trebuie să fie puternic și financiar. Familia trebuie să știe că se poate baza pe el.
Un bărbat adevărat e conștient de existența familiei, îi va transmite istoria strămoșilor săi și tradiția. Va fi întodeauna imaginea copiilor săi, trebuie să fie un exemplu. Un bărbat știe că copii sunt darul lui Dumnezeu și îi va trata ca atare.
Un bărbat adevărat nu se mulțumește cu mâinile întinse sau prin acțiuni caritabile, el tinde să-ți construiască singur averea personală, nu cu ajutorul părinților. Orgoliul e mândria de a fi bărbat. El își decide singur destinul.
Deci, ce am învățat azi? Am învățat
că mulți dintre noi avem o mulțime de teme de făcut înainte de a deveni bărbați adevărați. Oare mai avem tineri cu caracteristicile de mai sus!

Comentarii

Postări populare