FACILITĂȚI - ODINIOARĂ CONSIDERATE LUX

Faptul că din acest an beneficiez de unele facilități pe care odinioară erau considerate „lux”, baie și gaze pe centrală, care încălzesc și apa nu este ceva extravagant. Mi-am exprimat mulțumirea pe acest blog în câteva articole pentru faptul realizat, dar în final sunt condițiile minime de existență ale pricărui om.
Suntem cetățeni europeni și
nu facem altceva decât să avem și noi românii de ceea ce țările europene beneficiază de ani de zile. Confortul minim și decența pe care le poate avea un om.
Fondurile europene de care beneficiază primăriile localităților în care ne aflăm, prin bunăvoința autorităților ar putea fi atrase pentru un proiect al introducerii conductelor de gaze și canalizare în fiecare comună și sat.  Ar trebui să fie o maximă prioritate pentru autoritățile locale. Vorbim doar despre introducerea acestora, considerând că trăim în secolul XXI și de apă beneficiem cu toții.
Ce așteptări putem avea de la acest proiect, când autoritățile nu lucrează în beneficiul populației. Rețelele sunt departe... de o țară civilizată, una membră a UE..

Comentarii

Postări populare