Tipuri de vecini

7 tipuri de vecini. Fie că stați la bloc sau la casă, inevitabil, ai pe cineva în apropiere și cei mai mulți sunt cam așa:
1. Curiosul - în fiecare zi este la curent cu ce se întâmplă pe strada unde locuiește, cum aude un zgomot, indiferent că e de câine sau mașină, el/ea trebuie să se uite peste gard și să fie la curent cu ce se întâmplă. Informația va circula sub formă de bârfă. Dacă vine cineva pe la tine, mai târziu te va chestiona, să afle ce și cum.
2. Mincinosul - deși aparent are o colaborare bună cu vecinii, ce va face el în familia sa nimeni nu va afla. Un lucru de apreciat, pe nimeni nu interesează ce face omul în familie, mai grav e că răspândește informații eronate.
3. Bârfitorul - duce informațiile de colo - colo.  De la el/ea poți afla orice se întâmplă în cartier. Sfatul meu este să nu vorbești prea multe. Din obișnuință același lucru îl va face și cu tine.
4. Discretul - vecinul/na care nu vorbește prea mult și își vede de viața sa, nu vorbește niciodată neântrebată, dar dacă îi ceri ajutorul, va sări în sprijinul vecinilor.
5. Lăudărosul - vecinul/na care întodeauna spune că nu-i lipsește nimic și că are și „luna de pe cer”. În realitate el/ea nu are nimic, decât o gură bogată.
6. Bețivul - cu toții avem un vecin/nă care nu are nici după ce să bea apă și casa se surpă pe el/ea, dar pentru o sticlă de băutură este în stare să muncească o zi, bani nu îi trebuie, el respiră doar prin alcool.
7. Iubitorul de câini - cu toții întâlnim prin fața blocului câini care ne atacă în haită, lundu-ne prin învăluire, doar din cauza unui vecin/ă care îi hrănește. Normal, animalele pe el/ea nu îl/o atacă!
Am învățat un lucru de la părinții mei, vecinii trebuie luați ca atare și întodeauna să te ai bine cu ei. Până la sosirea rudelor sau a celor apropiați, de vecinul de lângă casă avem parte. De aici și vorba: „Vecinul de lângă cvasă, niciodată nu te lasă!, evident cei buni.
Mai multe variante de vecini în clipul de mai jos. Sunt sigur că vă regăsiți vecinul în anumite aspecte.

Comentarii

Postări populare